Podzemni kontejneri

Eco Hydraulic
Eco Hydraulic
Eco 3
Eco 3
Eco Serija
Eco Serija
Opcije kante
Opcije kante

Zašto podzemni kontejneri?

Podzemni sistem za upravljanje otpadom implementiran je u Evropi vec nekoliko godina sa konstantnom potražnjom u celom svetu pošto spadaju u najčistije metode, što se tiče higijene i upravljanja otpadom.

Zapremina

Sistem podzemnih kontejnera skladišti do četiri puta više otpada u odnosu na standardne kontejnere. To značajno poboljšava komunalnu infrastrukturu i pozitivno utiče na sliku ulica grada.

Nadzemna površina

Zahvaljujući dizajnu i načinu postavljanja, podzemni kontejneri zauzimaju mnogo manje prostora u poređenju sa konvencionalnim kontejnerima. Prazne se jednom dnevno, uglavnom noću kada je manja gužva u saobraćaju.

Ograničen pristup

Jedna od prednosti podzemnih kontejnera je da ima limitiran pristup samom otpadu, što sprečava raznošenje smeća (vetar, životinje i sl.), a neovlašćeni skupljači otpada ne mogu da mu priđu. Urbane zone postaju urednije, čistije i nema širenja neprijatnih mirisa.

Imidž

Podzemni kontejneri doprinose lepšoj slici grada, pošto su smešteni ispod zemlje, dok su vidljivi delovi daleko privlačniji od postojećih rešenja nadzemnih kontejnera.